Kindervakantieland laat kinderen onbezorgd kind zijn

Op het prachtige Almeerse Stadslandgoed De Kemphaan staat het vakantiehuis van Stichting Kindervakantieland Almere. De stichting organiseert in de zomer zes vakantieweken voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die door hun thuissituatie niet of nauwelijks de mogelijkheid hebben om met vakantie te gaan. In Kindervakantieland kunne

n deze kinderen een ontspannen, maar vooral een week onbezorgd vakantie vieren! De kinderen mogen een week komen logeren. Tijdens de week worden er allerlei activiteiten georganiseerd op en rond De Kemphaan maar de kinderen gaan ook een dagje uit. In de professionele keuken van het vakantiehuis wordt elke dag voor de kinderen en hun begeleiders gekookt.

De stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, die de kinderen begeleiden tijdens de vakantieweken. De vrijwilligers worden begeleid door professionele begeleiders van de Schoor. Dankzij hun enthousiasme en geweldige inzet, kunnen de kinderen de hele week genieten van een onbezorgde vakantieweek.

 

Wilt u Kindervakantieland ook steunen? Dat kan. Kijk voor alle informatie vooral op www.kindervakantieland.nl of like ons op Facebook: www.facebook.com/kindervakantieland